inlog nieuwsbrief

De vrijwilligers van KinderKampen Eindhoven-Veldhoven (en omstreken) organiseren dit jaar voor de 61e keer vakantiekampweken in de zomervakantie.


Uiteraard zijn er volop spelletjes tijdens onze jaarlijkse Open Dag en natuurlijk voor alle kinderen een lekker portie popcorn.

Stichting KiKa

Stichting KiKa (dat staat voor KinderKampen) organiseert dit jaar voor de 61e keer de allerleukste kinderkampen voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen uit Eindhoven-Veldhoven (en omstreken). Op ons kampterrein in Son slapen we in tenten, beleven spannende avonturen rondom het kampthema - en natuurlijk bij het kampvuur - en hebben vooral heel, heel veel plezier! Dat begint al op onze website.

Het was een zonnige en geslaagde opendag gister! ☀

Na de opendag zijn een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet! Zij ontvingen een vrijwilligerspenning uit handen van wethouder Stijn Steenbakkers van de gemeente Eindhoven.

Wij zijn ontzettend trots op deze vrijwilligers en willen ze hartelijk bedanken voor hun inzet in al die jaren!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op facebook
verklaring omtrent gedrag

Elk kamp wordt georganiseerd door een eigen team van enthousiaste vrijwilligers die al jaren deze kampen leiden. Al onze vrijwilligers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.