inlog nieuwsbrief

De vrijwilligers van KinderKampen Eindhoven-Veldhoven (en omstreken) hebben afgelopen zomer voor de 63e keer vakantiekampweken in de zomervakantie georganiseerd.

Veel leesplezier met Priet Praat, geschreven door Tiny Timmermans.

Priet Praat

Dit boek is alweer het 3e boek geschreven door Eindhovenaar in hart en nieren Tiny Timmermans. Aangespoord door zijn dochter is hij 10 jaar geleden begonnen met schrijven. Het boek "Priet Praat" is een boek voor gezellige mensen en bevat prietpraat en moppen, maar ook spreuken en gezegdes. Het is een zogenaamd "Goede-doelen-boek" waarbij een deel van de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel. In het geval van "Priet Praat" zal een gedeelte van de opbrengst gaan naar onze stichting: KiKa Kinderkampen.

Het leukste kinderkamp van Eindhoven/Veldhoven e.o. is opzoek naar bestuursleden! Kom jij ons bestuur versterken? ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op facebook
verklaring omtrent gedrag

Elk kamp wordt georganiseerd door een eigen team van enthousiaste vrijwilligers die al jaren deze kampen leiden. Al onze vrijwilligers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.